Vandre- og cykelture

Skov- og naturstyrelsen og Haderslev Turistkontor arrangerer løbende oplevelsesture med guide, hvor alle er velkommen til at deltage.

Vandreture

Der er mange udflugtsmål i Sønderjylland.

Gåsevig Strand Camping ligger i bunden af en tunneldal. Tunneldalen går via den genetablerede Slivsø op til Hoptrup by.

Slivsøen

Cirka 3 km fra Gåsevig Strand Camping ligger Slivsøen – et naturgenopretnings-projekt med et helt enestående natur.

Området er velegnet til en lang gå- eller cykeltur rundt om søen.

Slivsø er 164 hektar og Sønderjyllands tredje største sø. Søen er et levested for 180 fuglearter bl.a. havørnen holder til i dette område. Derudover rummer søen mange gedder, aborrer og ørreder.

Ved Slivsø er der gode vandreruter. En nordrute og en sydrute. Den nordlige rute tager dig helt tæt på søen og dyrelivet. Den bringer dig forbi den gamle pumpestation, som i dag er bygget om og fungerer som udsigtstårn. Derfra er der udsigt over hele søen og dyrelivet. Ruten er cirka 3,5 km lang.

Den sydlige rute er cirka 2,5 km lang og giver en panoramaudsigt over søen og landskabet.

På den midterste del af søen er der mulighed for sejlads med kano, kajak og robåd. Læs mere om reglerne ved følge dette link: http://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/slivsoe/

Fra d. 15 januar til 15. januar er det tilladt at fiske i den midterste del af søen, hvis man har gyldigt fiskekort.​

Her er mange andre tilbud til en god vandretur også ved en typisk østjysk kyststrækning. Kort eller lang vandretur, spørg i kiosken, så hjælper vi så godt vi kan.​

​Cykelture

Terrænet er også til cykelture. Lige uden for Gåsevig Strand Camping er cykelrute nr. 5 og cykelruten ”Østersø ruten ” passerer også lige forbi.

Vi foreslår en tur på øen Kalvø, eller en cykeltur til Runde Mølle på Løjtland langs kyst og gennem skov.

De ”seje” cykler ned til færgen og sejler til Barsø, som kan ses fra pladsen, GÅR en tur og cykler så hjem igen. Dyrehaven med hjorte og kronvildt ligger kun små 10 km væk. Spørg i kiosken, vi hjælper gerne.

Tag bilen

Er du til at køre en tur, så er der utallige muligheder. Aktiviteter er beskrevet andre steder, men tag en tur til nogen af de Syd- og Sønderjyske købstæder – eller tag til Flensborg. Se meget mere under Geografi og historie.

​HØR MERE OM VORES CAMPINGPLADS​

Kontakt os via formularen for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af spændende ferieoplevelser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gåsevig Strand Camping er ​vurderet til 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på​ Facebook