Autocamper på hyggelig og aktiv autocamperplads

Leder I efter en attraktiv autocamperplads, hvor I kan holde ferie med jeres autocamper? Hos Gåsevig Strand Camping har vi indrettet en særlig autocamperplads, hvor jorden er egnet til en tung autocamper.

Vores campingplads ligger i Sønderjylland, og vi har campister fra hele Jylland, Fyn og resten af landet. Vi har også gæster fra mange geografier i udlandet.

Autocamperplads med mange spændende aktiviteter

Vores autocamperplads ligger lige ved stranden, og her er hele familien samt par i alle aldre sikret en hyggelig og aktiv campingferie i den smukke danske natur. Vi har plads til både autocamper, campingvogn og telt.

Den særlige autocamperplads og resten af campingpladsen er indrettet, så der er gode betingelser for en masse aktiviteter for hele familien, og det gælder også de små.

Vi har egen badestrand med liggestole og parasoller. Der er også vandsport såsom bananbåd, vandski og meget andet. Desuden er det muligt at surfe eller leje en kajak. Derudover er der børnedisko, snobrød og pandekager over bålet. Samtidig byder vi på aftenarrangementer for hele familien, før I går hjem til jeres autocamper.

Kontakt os for at få en plads til jeres autocamper

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores campingplads, og vi kan samtidig give en pris for at benytte vores autocamperplads. I kan også bestille plads til jeres autocamper med det samme.

Du kan ringe til os på telefon 74 57 55 97 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail info@gaasevig.dk.

​HØR MERE OM VORES CAMPINGPLADS​

Kontakt os via formularen for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af spændende ferieoplevelser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gåsevig Strand Camping er ​vurderet til 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på​ Facebook