Campingferie med hygge og aktiviteter

Hos Gåsevig Strand Camping er du garanteret en hyggelig og aktiv campingferie i de bedste omgivelser – nemlig den smukke danske natur. Campingpladsen er beliggende lige ved stranden i Sønderjylland og indbyder til en fantastisk campingferie med aktiviteter og leg.

Campingpladsen er centralt beliggende med korte afstande til seværdigheder – og med gode transportforbindelser til Fyn, det øvrige Jylland og resten af Danmark. Gåsevig Strand Camping tilbyder en masse aktiviteter for hele familien – også de små.

En campingferie for hele familien

Hos Gåsevig Strand Camping finder du noget for hele familien. Foruden egen badestrand med liggestole og parasoller er der en masse aktiviteter, der foregår på vandet. Det gælder vandsport bl.a. i form af vores bananbåd, vandski og meget andet.

Der er også mulighed for at surfe og for leje af kajak. Der er også mange andre aktiviteter – blandt andet børnedisko samt snobrød og pandekager over bål til de små. Derudover er der aften arrangementer for hele familien.

Med campingferie hos Gåsevig Strand Camping er du sikker på en sjov og hyggelig ferie for hele familien.

Få mere information om campingferie

Alle – unge, gamle, familier – er velkomne hos os. Hvis du ønsker en sjov, hyggelig, afslappende, aktiv og billig campingferie, er du derfor altid velkommen hos os.

Du kan altid kontakte os enten på e-mail info@gaasevig.dk eller på vores telefon 74 57 55 97.

​HØR MERE OM VORES CAMPINGPLADS​

Kontakt os via formularen for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af spændende ferieoplevelser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gåsevig Strand Camping er ​vurderet til 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på​ Facebook