Fastliggerplads til campingvogn i skønne omgivelser

Leder du efter en fastliggerplads på en hyggelig campingplads tæt ved stranden, men samtidig centralt beliggende? Så er Gåsevig Strand Camping det helt rette sted for dig.

Her har vi nemlig store fastliggerpladser på 120-150 kvadratmeter med omkransende hække. Det er et hyggeligt miljø, og pladsen er centralt placeret i Sønderjylland - med gode transportforbindelser fra Fyn og det øvrige Jylland.

Aktiviteter og faciliteter for vores fastliggere

Hos Gåsevig Strand Camping er alle velkomne. Vi har mange spændende aktiviteter og faciliteter for både unge og gamle. På campingpladsen er der en lille kiosk, og der er kun 15 km fra pladsen til den nærmeste større by.

Med en fastliggerplads hos os får du direkte adgang til vandet, hvor vi har mange aktiviteter som for eksempel vandski, bananbåde og muligheder for surfing. Uanset om du holder af at være med til alle aktiviteter og møde nye mennesker, eller om du vil nyde roen, kan vi tilbyde den perfekte fastliggerplads til dig.

Ring for en fast plads og få mere information

Vi har fastliggerpladser fordelt rundt på pladsen. De omkransende hække sørger for ro og privatliv. Tæt på by og tæt på vandet – derfor er vores fastliggerpladser så eftertragtede.

Vil du høre mere om en fastliggerplads hos os, er du altid meget velkommen til at kontakte os på enten vores mail info@gaasevig.dk eller telefon 74 57 55 97.

​HØR MERE OM VORES CAMPINGPLADS​

Kontakt os via formularen for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af spændende ferieoplevelser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gåsevig Strand Camping er ​vurderet til 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på​ Facebook