Glamping-telt til jer med hang til luksuscamping

Vil I holde jeres næste ferie i et glamping-telt? Hos Gåsevig Strand Camping kan I leje et glamping-telt, tæt på god mad samt strand, seværdigheder og aktiviteter.

I finder os i Sønderjylland, hvor vi har campister fra det øvrige Jylland, Fyn og resten af landet samt fra mange geografier i udlandet.

Plads til hele familien i vores glamping-telt

Moment 300 North er en moderne og nyfortolket version af det klassiske villatelt. Den asymmetriske opbygning oser af nostalgi, men er stadig dagens bedste løsning, som har masse af plads. Vores glamping-telt er familiens villatelt med plads til fire personer.

Teltet er indrettet med fast bund samt fire rigtige senge, så I ikke skal sove på luftmadrasser. Der er spiseplads med bord og stole, hvor der er plads til fire personer. Der er også et lille køleskab. Terrassen er overdækket med et solsejl, og terrassen består af en fast bund. Dermed har I ekstra plads.

Hvad er glamping?

Begrebet "glamping" dukkede op på Instagram under hashtagget #glamping. Det er en sammentrækning af ordene "glamour" og "camping". Et glamping-telt er med andre ord et luksustelt for folk, som vil på luksuscamping, og som ikke vil sove på jorden og sidde i campingmøbler.

Kontakt os i dag for at reservere en plads

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores glamping-telt. Samtidig kan du få en pris. Du kan også bestille med det samme på telefon 74 57 55 97 eller e-mail info@gaasevig.dk.

​HØR MERE OM VORES CAMPINGPLADS​

Kontakt os via formularen for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af spændende ferieoplevelser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gåsevig Strand Camping er ​vurderet til 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på​ Facebook