Udlejning af campinghytter tæt på stranden

Hos Gåsevig Strand Camping kan du finde udlejning af campinghytter. Vi har fem campinghytter, hvor en kun ligger 10 meter fra egen strand. Vi har gode transportforbindelser til det øvrige Jylland og Fyn.

Campinghytterne er beliggende på vores campingplads med egen strand i Sønderjylland. Hytterne er centralt placeret på pladsen i nærheden af servicebygningen. En enkelt hytte er placeret helt ude ved kysten, hvor man har en fænomenal udsigt over Lillebælt og direkte afgang til stranden.

Vi tilbyder udlejning af campinghytter

Hos os finder du kun udlejning af gode og hyggelige campinghytter. 3 af hytterne er nyrenoveret indvendigt i 2012, og de indeholder alt det, der forventes af en campinghytte. Der er plads til 4-6 personer i de fine hytter på 15-25 m2.

En af hytterne har eget toilet, mens de resterende er uden bad og toilet.

Når du gør brug af vores udlejning af campinghytter, får du en campinghytte med nyt køkken, masser af udstyr og både køjesenge og sofaer. Samtidig er hytterne centralt beliggende på pladsen, så der er nem adgang til alle pladsens faciliteter.

Brug for leje af campinghytter?

Med vores campinghytter er du sikret en hyggelig og aktiv ferie, tæt ved campingpladsens aktiviteter og tæt ved stranden.

Kunne du tænke dig at gøre brug af vores udlejning af campinghytter? Så ser vi meget frem til at høre fra dig. Du kan enten skrive til os på vores mail info@gaasevig.dk eller du kan ringe til os på 74 57 55 97.

​HØR MERE OM VORES CAMPINGPLADS​

Kontakt os via formularen for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af spændende ferieoplevelser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gåsevig Strand Camping er ​vurderet til 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på​ Facebook