Nyheder

Nyheder 2018

Her i sæson 2018 har vi vundet en ny legeplads af Isabella. Det betyder at vi nu har en ny rutsjebane, klatrenet, klatrevæg, armgang, vippedyr og mange andre sjove og udfordrene ​ting. 

Derudover har vi rettet veje af og renoveret bådpladsen efter vinterens hærgen. 

Med venlig hilsen 

Pia og Martin 

Nyheder 2017

 

Vi er i gang med ny belægning rundt om hele vores service bygning dette er et stort projekt, da der skulle graves en del før der kan lægges fliser. Vi har lavet terræn på 3 af vores turistpladser ude ved vandet, så de nu er mere plan.

Derudover har vi investeret i en ny badebro, der sammen med vores liggestole og parasoller giver dejlige forhold på vores strand. 

På legepladsen har vi optimeret forholdene med to nye hoppepuder. 

 

Vi har 10 års jubilæum i år, så det vil blive markeret så følg med her eller på facebook,  hvor vi også vil informere om hvad der sker i den forbindelse.

 

Vi glæder os til vores 10. sæson og ønsker alle en rigtig god sæson med mange hyggelige timer på Gåsevig Strand Camping.

 

Med venlig hilsen

Martin og Pia

Nyheder 2015

Der er er lavet nye veje på øen og nede ved toiletbygningen. Der er kommet nye vandposter på øen og der er blevet renoveret hist og her.

Vi byder velkommen til sæson 2015 og ønsker alle en rigtig god sæson.

Med venlig hilsen

Martin og Pia​

Velkommen til 2013

Så starter sæsonen 2013 snart og vi har også været igang denne vinter.

Sidste familierum er færdig så vi nu har 4 nye og renoverede familierum på henholdsvis 15 og 6 m2 alt efter hvilke ønsker man har.

Hele servicebygningen midt på pladsen får en ny facade, arbejdet begynder i uge 9 og skal stå færdig til sæsonstart d. 23 marts.

Sammen med ny facade skiftes belysningen rundt på hele bygningen.

Vi arbejder på at få trådløst internet på hele pladsen og det fungere på store dele af pladsen og i prøveperioden er der gratis adgang.

Til stranden har vi indkøbt 30 nye liggestole så vi også i fremtiden kan tilbyde den øget efterspørgsel på solvogne til den fine strand.

Aktivitetsteltet sætter vi op tidligere i år og en ny fast scene monteres, derudover monteres vores bar fra sidste år og vi vil i år kunne tilbyde vore aktiviteter tidligere end de foregående år. I denne anledning kommer der sikkert nye tiltag.

DGI Volleyball afvikler 1 dags stævne på vores strand, se mere på Gåsevig strandcamping facebook side når tiden nærmer sig.

Ud over de store opgaver vi har hen over vinteren, så vil der også være mindre opgaver såsom, nyt tag på en af hytterne, nye gadelamper, flere vandposter, nye belægningers og m.m.

Vi ønsker alle en god sæson og forhåbentlig mange hyggelige timer sammen.

Med Venlig Hilsen

Pia og Martin

SUPER SÆSON 2012 FOR GÅSEVIG STRAND CAMPING

På trods af elendigt sommervejr og en branche i krise kan Gåsevig Strand Camping notere sig den bedste sæson siden overtagelsen i 2007. Siden da er der investeret markant i pladsen og lige nu arbejder vi på markedsføring og investeringsplan for de næste 5 år.

Arbejdet for den kommende sæson er ligeledes gået i gang og bla. vil der været et familierum mere til næste år, ligesom der blive investeret i flere liggestole og parsoller på stranden.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Gåsevig Strand Camping resten af sæson 2012 og igen til 2013.

Martin og Pia

Velkommen til sæson 2012

Vi byder velkommen til den nye sæson.

Vi har plantet nye store søjle Egetræer på parkeringpladsen og ved teltpladsen.

I sommer købte vi et større telt som vi bruger til sommerfest men også til de børne og voksne aktiviteter som gennemføres i løbet at sommeren. Til den kommende sommer har vi besluttet, at ligge fast flisebelægning ind i teltet, som igen giver flere muligheder.

Sidste hånd ligger vi også i de mindre familierum som står færdig når vi åbner. Ligeledes har vi fået lavet sidste del på færdiggørelse af nye tagrender, således at servicebygningen nu er ens hele vejen rundt. Der vil her blive monteret nyt belysning omkring bygningen.

Vi håber ligeledes og hvis vejret er med os, at kunne komme igang med den resterende del af vores granit belægning rundt om servicebygning. Der vil hermed være afslutning af flere projekter som har stået på i flere år som vil præge det kommende år.

Vi ønsker alle en rigtig god sæson.

Med Venlig Hilsen

Pia og Martin Bugslag

2011

Til den nye sæson arbejder vi på udvidelse af de mindre Familierum, dog har vinteren forsinket os rigtig meget, men vi arbejder på højtryk for at blive færdige i foråret.

Vi har udvidet vores parkeringsplads med 33% for at kunne tilbyde vores gæster og besøgende bedre forhold, der er i samme anledning opsat flere gadelamper.

Vores sidste års tiltag på Stranden med parasoller og liggestole forsætter også i den nye sæson, vi udvider med yderlige parasoller og liggestole vil være gratis at benytte til den nye sommersæson.

3 Hytter renoveres med nye køkken - nyt gulvbelægning - nye sofaer - indlagt varmvand - samt maling af lofter og væge. Foråret males hytterne udvendigt.

Derudover vil der i foråret blive lavet flere mindre opgaver som -

Renovering af slæbested - Opsætning af vores nye badebro - Udskiftning af gadebelysning -

Belægningsarbejde omkring servicebygning - montering at tage på legetårn efter renovering -Samt andre mindre opgaver.

Vi håber at få rigtig mange hyggelige timer sammen.

Med Venlig Hilsen

Pia og Martin Bugslag

2010

I foråret 2010 håber vi, at vores 2 nye familierum kan blive indviget. Lokalerne bliver udvidet og totalrenoveret fra A-Z bla. bliver lokalerne på hele 15 m2 med 2 bruser, 2 toiletter samt 2 håndvaske så der bliver rigeligt med plads til en hel familie.

Arbejdet med fast belægning rund om servicebygningen vil ligeledes fortsætte i 2010 ligesom Legepladsen vil få en kærlig hånd med nyt faldsand samt mindre reperationer.

Parkeringspladsen bliver rettet af samt lagt helt nye granitskræver på.

I 2009 startede vi med at arrangere Vandski og Tube med stor susses. Til 2010 har vi fået en 5 pers. Banan med i vores program, det forventer vi ligeledes meget af. Så har du lyst til vandaktiviter så er Gåsevig Strand Camping det helt rigtige sted. Med følgende muligheder.

Vandski - Tube - Banan - Havkajak - Kajakpolo - Udlejning af fiskejolle.

Der er også kommet nye aktiviteter til bla. har vi købt udendørs Bordtennisbord samt Airhockey

Vi ønkser alle et behageligt ophold

Mvh Pia og Martin Asmussen Bugslag

2009

Til den nye sæson har vi valgt at få udvidet og totalrenoveret vores centrale køkken. Til det nye køkken har vi også fået lavet en delvis overdækket terasse som gør det muligt at spise sin tilberedte mad under halvtag men også under åben himmel hvis dette ønskes.

Køkkenet bliver indrettet med 6 håndvaske, 6 dobbelte gasplus, ovn samt microovn.

Alt sammen gratis.

Samtidigt med udvidelsen af køkkenet har vi flyttet vores vaskeri til andre lokaler samt fået det nyt indrettet.

Vi har fået indrettet et nyt lokale til tømning af det kemiske toilet som samtidigt er blevet flyttet til andre lokaler.

Ude på pladsen vil vi fortsætte vores plan med dræning af udvalgte områder, samt fortsætte med den beskræing af de grønne områder som også har stået på i hele 2008.

Vi ønsker alle velkommen og håber De vil få et behageligt ophold.

Mvh Pia og Martin Asmussen Bugslag

2008

Nye Ejere på pladsen. Pia og Martin Asmussen Bugslag byder alle meget velkommen på Gåsevig Strand Campingplads.

Vi har det første år valgt at få lavet disse tiltag beskrevet neden for. Nyt Legeland til de mindste børn med Playstation, puderum og Lego, samt opholdsrum til Teenager børn med Musikanlæg og Fjernsyn.

 

​Nyt Køkken i receptionsbygningen med udsigt ud over vandet, samt mulighed for at spise den færdige mad inde som ude.

 

Større renovering af opholdsrum med nye lofter, lysarmaturer, sofa og Fjernesyn. Nyanlagt Petangbane ved hovedbygning. Lån gratis i receptionen.

 

Udlejning af havkajakker direkte fra pladsen i sammenarbejde med Pure - Kayaking som også afvikler kursur på vores campingplads.

Se under "Gode Links"

Tilbud under "hytter" og "Camping"

2007

Trådløst internet.​


​HØR MERE OM VORES CAMPINGPLADS​

Kontakt os via formularen for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af spændende ferieoplevelser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gåsevig Strand Camping er ​vurderet til 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på​ Facebook