​Geografi og historie

Sønderjylland har sin egen stolte historie. En helt enestående historie der naturligvis skyldes at det er en grænseregion. For den historieinteresserede er der utallige muligheder for at dyrke interessen. Og det er lige spændende både nord og syd for den nuværende grænse.

Besøg f.eks. Dybbøl banke, Dybbøl mølle, Dybbølcenteret, samt Dannevirke (Tyskland ). Dybbøl er ca. 30-40 min. kørsel fra Gåsevig Strand Camping. Den "gamle Grænse" som ligger lidt nord for Christiansfeld er kun 20 min. kørsel fra campingpladsen.

Oplev også nogen af de mange bunkere tværs over sønderjylland som tyskerne har bygget. Mange af disse kan man stadig se rundt omkring. Der er to i bugten ved Diernæs, og mellem Gåsevig og øen Barsø var der en u-bådsbase under 1. verdenskrig.

Sønderjyllands historie er meget nærværende, bl.a. ved de mange slotte f.eks. i Åbenrå og Sønderborg. Og alle kender Schackenborg Slot, Gråsten slot, Gram slot og Gottorp slot i Tyskland.

Der er mange andre muligheder, f.eks. museer og oplevelsesudstillinger der gør historien levende. Spørg en af vore medarbejdere, eller se mere om syd og Sønderjylland via dette link: http://www.visitsonderjylland.dk/sonderjylland/om-soenderjylland 

Fra denne hjemmeside er der link til en mængde attraktioner og museer.

Vil du en tur over grænsen? Klik her og læs om Flensborg

​HØR MERE OM VORES CAMPINGPLADS​

Kontakt os via formularen for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af spændende ferieoplevelser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gåsevig Strand Camping er ​vurderet til 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på​ Facebook