Teltplads til jeres næste campingferie

Skal I på campingferie og leder efter en teltplads? Hos Gåsevig Strand Camping kan vi tilbyde en god teltplads til familier, par og andre, som skal på campingferie. I finder vores campingplads i Sønderjylland, hvor vi modtager campister fra Jylland, Fyn og resten af landet. Desuden har vi gæster fra mange geografier i udlandet.

Campingferie med masser af muligheder

Vi kan tilbyde en teltplads tæt på stranden. Her er alle sikret en hyggelig og aktiv campingferie i den smukke danske natur. Campingpladsen er indrettet, således der er gode betingelser for en masse aktiviteter for alle i alle aldre, herunder de små.

Når I vælger at holde ferie på Gåsevig Strand Camping får I nem adgang til vores badestrand med liggestole og parasoller.

Her er der mulighed vandsport såsom bananbåd, vandski og meget andet.

I kan også surfe eller leje en kajak. Desuden er der børnedisko, snobrød og pandekager over bålet. Vi byder også på aftenarrangementer for hele familien. Ingen kommer til at kede sig, når I vælger en teltplads hos os.

Kontakt os for at få en teltplads til jeres ferie

Du er altid velkommen til at få mere at vide om vores campingplads, og du er også velkommen til at bestille en teltplads med det sammen.

Du kan ringe på telefon 74 57 55 97 for at høre nærmere eller for at bestille en plads. Du kan også skrive til e-mail info@gaasevig.dk.

​HØR MERE OM VORES CAMPINGPLADS​

Kontakt os via formularen for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af spændende ferieoplevelser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gåsevig Strand Camping er ​vurderet til 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på​ Facebook